Pompierii au lucrat mai bine de două ore pentru a scoste din pământ trupul muncitorului surprins de surparea unui mal în timp ce lucra la realizarea unei reţele de canalizare în localitatea argeşeană Bogaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

ISU Argeş anunţă, marţi seară, că trupul muncitorului surprins de surparea unui mal de pământ a fost scos complet după mai bine de două ore.

Bărbatul a fost predat echipajului Serviciului de Ambilanţă, care a declarat decesul.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

Bărbatul a fost surprins de un mal de pământ în timp ce lucra la realizarea unei reţele de canalizare în localitatea argeşeană Bogaţi.

Bărbatul a fost găsit la o adâncime de trei metri, dar nu avea funcţii vitale. Pentru a scoate complet trupul din pămând au intervenit mai multe echipaje.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.