Proiectul „Străzi Deschise – Bucureşti, Promenadă Urbană” #4 continuă în weekendul 4 - 5 mai, iar bucureştenii şi turiştii pot profita de plimbări relaxante în compania celor dragi, pe una dintre cele mai cunoscute artere din Bucureşti - Calea Victoriei, deschisă între orele 10.00 - 22.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, în weekendul de Paşte, Calea Victoriei va fi animată de pietonii dornici să redescopere frumuseţea şi diversitatea arhitecturală a oraşului în care trăiesc şi să exploreze zone istorice din centrul Capitalei.

Cea de-a patra ediţie a celui mai complex proiect outdoor din România care transformă cele mai aglomerate zone ale Capitalei din centru şi din sectoare în trasee pietonale de weekend, „Străzi deschise – Bucureşti, Promenadă urbană”, se desfăşoară în perioada aprilie-octombrie 2023 şi oferă locuitorilor oraşului alternative de petrecere a timpului liber în spaţiul public, devenit pietonal şi animat prin diverse momente artistice şi activităţi de recreere.

Restricţii rutiere

Calea Victoriei | În weekendul 4-5 mai, pe durata restricţiilor instituite, se va permite traversarea pe Calea Victoriei, pe segmentul de drum Bulevardul Dacia, strada Ştirbei Vodă, strada Ion Câmpineanu, bulevardul Regina Elisabeta. Traficul Societăţii de Transport Bucureşti va fi deviat, fără afectarea călătorilor.

În weekendurile în care se desfăşoară evenimentul „Străzi deschise, Bucureşti - Promenadă urbană”, traficul rutier pe Calea Victoriei se reia pe timpul nopţii până dimineaţa (în ziua de sâmbătă spre duminică), începând de la ora 23:00 până la ora 09:00.

Pentru siguranţa participanţilor la eveniment, pe arterele pe care nu mai circulă maşini se închid şi pistele de biciclete.

Proiectul „Străzi deschise, Bucureşti - Promenadă urbană” este organizat de Primăria Capitalei, prin Direcţia Cultură, Învăţământ, Turism, alături de ARCUB - Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti şi PROEDUS - Centrul de Proiecte Educaţionale şi Sportive al Municipiului Bucureşti - în calitate de operatori zonali.

Mai multe informaţii despre eveniment sunt disponibile pe www.arcub.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.