Ambasada Israelului în România a transmis, miercuri seară, felicitări pentru Maia Morgenstern, la împlinirea vîrstei de 62 de ani, referindu-se la talentul şi implicarea actiei. ”Maia Morgenstern este o sursă de inspiraţie nemărginită pentru noi toţi”, au transmis oficialii Ambasadei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Astăzi îi urăm un călduros «La mulţi ani» marii actriţe Maia Morgenstern! Cu o poveste de viaţă ca-n filme şi cu o carieră impresionantă, Maia Morgenstern este o sursă de inspiraţie nemărginită pentru noi toţi. Talentul formidabil şi dăruirea neobosită cu care Maia se implică în promovarea tradiţiilor evreieşti şi transmiterea acestora tinerelor generaţii prin conservarea, cu precădere a limbii, literaturii şi culturii idiş, sunt admirabile”, au scris, miercuri sesră, pe pagina oficială de Facebook, oficialii Ambasadei Israelului în România.

Aceştia s-au referit şi la proiectele derulate împreună cu actriţa.

”Ne exprimăm recunoştinţa pentru prietenia deosebită care ne leagă, precum şi pentru proiectele culturale minunate pe care am avut bucuria să le desfăşurăm, de-a lungul timpului, împreună cu Teatrul Evreiesc de Stat. Mazal Tov, dragă Maia”, se mai arată în mesajul transmis pe pagina Ambasadei.

Maia Morgenstern, care a implinit, miercuri, 62 de ani, joacă în această stagiune în spectacolele ”Mic şi-al Dracu'” şi ”O lecţie de bune maniere sau rude pierdute”.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.