Ucraineanul Oleksander Usyk a mers la spital, după victoria la puncte în faţa englezului Tyson Fury, sâmbătă seara, la Kingdom Arena din Riad (Arabia Saudită). El s-a temut că a suferit o fractură de maxilar în timpul meciului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După ce o radiografie a arătat că nu era cazul, el a revenit în sală pentru conferinţa de presă, ţinând încă în mână jucăria de pluş preferată a fiicei sale mai mari, un măgar cu urechi mari.

El a recunoscut că a vrut să se întoarcă acasă şi să se bucure de familia sa, de soţia sa şi de cei patru copii ai lor. Usyk a izbucnit în lacrimi când şi-a amintit de tatăl său, care a murit după ce a câştigat titlul olimpic în 2012.

Ucraineanul a adus un omagiu antrenorilor săi, care l-au ajutat din greu în ultimele nouă luni, şi a mărturisit că se gândea să devină campion mondial incontestabil la categoria grea încă din 2008 şi titlul european la -81 kg! "Nu pentru mine, ci pentru Dumnezeu, pentru fanii mei, pentru ţara mea, pentru soldaţii ucraineni, pentru mamele şi taţii ucraineni şi pentru copii.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

Întrebat despre revanşa sa contractuală cu Fury, el a fost evaziv: "Nu ştiu ce se va întâmpla".

În ceea ce priveşte victoria înainte de limită pe care ar fi obţinut-o dacă arbitrul american Mark Nelson l-ar fi oprit pe Fury în runda a noua, în loc să-l numere şi să-i acorde apoi câteva secunde preţioase pentru a-şi reveni, el a spus: "Nu a fost prin knock-out? Nicio problemă".

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.