Ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării Bogdan Ivan a fost, sâmbătă în Rebrişoara, judeţul Bistriţa-Năsăud pentru a îl susţine pe actualul şi viitorul preşedinte al Consiliului Judeţean Radu Moldovan şi pe candidatul la primărie, inginerul Ştefan Cîrcu. „Din 9 iunie rebrişorenii vor avea un primar pe care să se bazeze şi care să modernizeze una dintre cele mai bogate comunităţi din judeţ, dar care încă nu are condiţii ca în comunităţile vecine”, a spus Ivan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„La Rebrişoara, împreună cu actualul şi viitorul preşedinte al Consiliului Judeţean, domnul Radu Moldovan şi viitorul primar, domnul inginer Ştefan Cîrcu, ne-am întâlnit cu oamenii care vor schimbare! Din 9 iunie rebrişorenii vor avea un primar pe care să se bazeze şi care să modernizeze una dintre cele mai bogate comunităţi din judeţ, dar care încă nu are condiţii ca în comunităţile vecine”, a scris Bogdan Ivan, sâmbătă pe Facebook.

Ministrul Cercetării a mai spus că are încredere în candidatul PSD la primăria Rebrişoara că este un profesionit care de 18 ani conduce cu succes cel mai mare centru teritorial APIA din România şi că acesta doreşte schimbarea în bine a comunităţii în care s-a născut şi trăieşte.

„Am încredere totală în domnul Ştefan Cîrcu! Un om cu frică de Dumnezeu, un profesionist care de 18 ani conduce cu succes cel mai mare centru teritorial APIA din România şi care vrea să schimbe în bine faţa comunităţii în care s-a născut şi trăieşte! Împreună cu preşedintele CJ, domnul Radu Moldovan, întreaga echipă PSD şi ceilalţi primari, suntem alături de Ştefan Cîrcu şi oamenii din Rebrişoara!”, a conchis Ivan.

 

 

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.