Lideri Alianţei Dreapta Unită au lansat, vineri, candidaturile lui Brian Cristian pentru Primăria Baia Mare şi Dan Ivan pentru Consiliul Judeţean Maramureş. La evenimentul de lansare au participat Cătălin Drulă, preşedintele USR, şi Eugen Tomac, preşedintele PMP, alături de Dan Barna şi mai mulţi candidaţi pentru Parlamentul European. Drulă a spus că PNL a devenit o simplă anexă a PSD şi a criticat coaliţia pentru că vor creşte taxele de anul viitor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am făcut mii de kilometri în ultimele luni ca să ducem un mesaj de speranţă în fiecare colţ al României, un lucru în care cred foarte profund – se poate. Se poate să câştigăm aceste alegeri”, a declarat Cătălin Drulă, conform comunicatului de presă.

El a criticat dur actuala guvernare.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

„PNL a devenit o simplă anexă a PSD. Au făcut măsuri de creştere a taxelor, iar ministrul lor de Finanţe, Marcel Boloş, ne spune că taxele vor creşte şi mai mult anul viitor. Ei bine, nu vor fi la putere să facă asta. Vom câştiga alegerile şi vom tăia taxele pe care ei le-au pus”, a explicat Drulă.

Acesta a accentuat că Dreapta Unită este singura alternativă cinstită şi competentă.

„Noi suntem patrioţi, cinstiţi şi educaţi. Am demonstrat că se poate face treabă la guvernare. În 8 luni la Ministerul Transporturilor, am realizat mai mult decât actualii miniştri în doi ani şi jumătate. PSD şi PNL i-au făcut pe oameni să-şi piardă speranţa, dar noi vom aduce schimbarea. Alegerile sunt o sărbătoare, nu un deranj!”, a completat liderul USR.

Brian Cristian, deputat de Maramureş şi preşedintele USR Baia Mare, este candidatul alianţei Dreapta Unită pentru funcţia de primar al municipiului Baia Mare. Brian Cristian are 34 de ani, este absolvent al Universităţii „Babeş-Bolyai” Cluj-Napoca şi deţine un masterat în Comunicare politică obţinut în cadrul aceleiaşi instituţii. Timp de 10 ani, s-a implicat activ în sectorul non-profit din Baia Mare şi Cluj-Napoca. În 2020, a fost ales deputat de Maramureş din partea USR, iar în prezent este vicepreşedinte al Comisiei pentru Tineret şi Sport din Camera Deputaţilor.

Dan Ivan este candidatul Dreapta Unită la preşedinţia Consiliului Judeţean Maramureş. Dan Ivan este senator USR de Maramureş, are 46 de ani, e căsătorit şi are doi copii. Dan Ivan este inginer, absolvent al Facultăţii de Inginerie, secţia Utilaje şi Instalaţii de Proces. A ocupat timp de aproape 20 de ani diverse funcţii în companii private, în cadrul cărora a contribuit direct la dezvoltarea lor, prin atragerea de furnizori internaţionali, diversificarea portofoliilor de produse şi atragerea de fonduri europene. Dan Ivan activează civic ca membru fondator şi preşedinte al Asociaţiei Ioana-Maria, un ONG care reuşeşte să facă viaţa mai frumoasă multor copii diagnosticaţi cu Sindromul Down din Baia Mare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.