Primarul comunei Dărmăneşti din judeţul Bacău, Constantin Toma, unul dintre edilii liberali cu cele mai bune scoruri la alegerile trecute, i-a cerut lui Nicolae Ciucă să candideze pentru preşedinţia României, el argumentând că oamenii ”de dreapta” cu care liberalii băcăuani discută cer acest lucru.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Să ştiţi că dacă am reuşit la nivel local, dacă vom reuşi la nivel de Consiliu Judeţean, avem nevoie de un lider puternic şi o voce la nivel naţional. Domnu preşedinte Ciucă, vă rog să candidaţi la cea mai mare funcţie în stat, preşedintele României! Vom fi alături de dumneavoastră şi vă garantez şi vă garantăm că veţi fi viitorul preşedinte al României. Oamenii cu care discutăm ne cer, cei care sunt liberai şi care sunt de dreapta, să candidaţi. Veţi fi vocea noastră în următorii ani, veţi fi omul care va dirija dezvoltarea României în Europa, aşa cum, de altfel, ne este locul”, i-a transmis preşedintelui PNL primarul oraşului Dărmăneşti Constantin Toma.
 
Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate
Toma, care este preşedintele Ligii Aleşilor Locali din Bacău, este unul dintre edilii liberali cu cel mai bun scor electoral obţinut la alegerile locale din anul 2020.
Nicolae Ciucă este prezent, sâmbătă, la lansarea candidaţilor PNL Bacău. Liderul PNL se află în sală, alături de participanţii la lansare, el avându-l alături pe preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur.
La rândul său, Flutur a adus un laudatio lui Ciucă.
„Sunt optimist pentru energia pe care ne-o dă preşedintele Nicolae Ciucă şi-i mulţumim că este prietenul nostru, al teritoriului, că este prietenul Moldovei, că este un echilibrat care a ţinut această coaliţie în picioare. Stabilitatea acestei ţări, de care am avut şi avem atâta nevoie este datorită acestui om”, a spus Futur.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.