Liderul social-democraţilor Marcel Ciolacu a declarat că „cel mai urât lucru în politică” i se pare acela de a te lăuda cu munca altuia. El a explicat, în contextul în care a făcut remarci cu privire la anvergura investiţiei la Pavilionul Municipal de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău şi a lăudat munca eurodeputatului PSD Dragoş Benea, cât şi a CJ Bacău, că nu ar putea să se uite în oglindă şi să îi spună fiului său că „a fost nevoit să mintă, pentru un interes electoral”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Cel mai urât lucru posibil în politică, să încerci să ieşi în evidenţă şi să te lauzi cu munca altuia. Asta am constatat astăzi. Ca să înţelegem anvergura investiţiei şi viziunea pe care au avut-o Consiliul Judeţean împreună cu domnul Benea să apari şi să te lauzi cu munca altuia. Pe cuvânt de onoare, eu nu m-aş putea uita în oglindă, eu nu m-aş putea uita la copilul meu, să-i spun: ştii, fiule, eu astăzi m-am dus şi m-am lăudat cu munca altuia. Eu, astăzi, pentru un interes electoral, am fost nevoit să mint”, a afirmat Marcel Ciolacu, într-o conferinţă de presă susţinută, sâmbătă la Bacău.

În conferinţa de presă, Ciolacu a mulţumit colegilor social-democraţi „Cristina Breajnă-Pravăţ – viitorul preşedinte al Consiliului Judeţean, Valentin Ivancea – viitorul primar al Bacăului şi lui Dragoş Benea – actual şi viitor europarlamentar”, pentru obţinerea finanţării prin PNRR pentru finalizarea Pavilionului Municipal din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Bacău.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

Marcel Ciolacu a fost, sâmbătă în judeţul Bacău,unde a vizitat zona Athletic Parc şi Pavilionul Municipal al Spitalului Judeţean de Urgenţă Bacău. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.