Preşedintele brazilian Luiz Inacio Lula da Silva şi-a anulat vizita în China, prevăzută în perioada 27-31 martie, din motive medicale, a anunţat sâmbătă un purtător de cuvânt, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt a publicat o notă medicală, potrivit căreia, în urma unei evaluări clinice, Lula a fost diagnosticat cu o bronhopneumonie virală bacteriană, cauzată de o gripă, şi a început un tratament.

”În pofida unei ameliorări clinice, serviciul medical al preşedinţiei republicii recomandă amânarea vizitei în China până la încheierea ciclului transmiterii virale”, se arată în document.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.