Chris Heaton-Harris, ministrul britanic pentru Irlanda de Nord, nu va candida la alegerile generale, a anunţat, sâmbătă, într-o scrisoare adresată premierului Rishi Sunak, informează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Chris Heaton-Harris i-a cerut lui Rishi Sunak să îi permită să rămână ministru pentru Irlanda de Nord până la alegerile generale, se arată în scrisoarea publicată pe reţeaua de socializare X.

El a precizat că va continua să facă lobbypentru Partidul Conservator la următoarele alegeri, aşteptate până la sfârşitul anului, unde va face "tot ce îi stă în putinţă pentru a se asigura că Rishi Sunak va fi reales în funcţia de prim-ministru".

Ales pentru prima dată în 2010, Chris Heaton-Harris a fost numit ministru pentru Irlanda de Nord de către prim-ministrul de atunci, Liz Truss, în septembrie 2022.

El a fost numit din nou în funcţie de Rishi Sunak atunci când Sunak i-a succedat lui Liz Truss.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.