Un bărbat de 41 de ani, care păzea oile pe malul stâng al unui canal care duce la barajul de acumulare CHS Haţeg, a căzut în apă, vineri, în momentul în care încerca să recupereze o bucată de lemn cu care se juca fiul său de 13 ani. Pompieri, salvamontişti şi poliţişti au intervenit pentru găsirea bărbatului.Trupul acestuia a fost găsit, urmând a fi preluat de Serviciul de Medicină Legală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Bărbatul a fost găsit decedat în apele canalului Barajului Haţeg, au anunţat reprezentanţii ISU Hunedoara. Trupul a fost scos din apă şi urmează să fie preluat de Medicina Legală pentru necropsie.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - ”Poliţia Oraşului Haţeg fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat a căzut în barajul de acumulare CHS Haţeg pe canalul din Sântămăria-Orlea. Echipa de intervenţie deplasată la faţa locului a constat că în data de 26 aprilie 2024, în jurul orei 15:40, un bărbat în vârstă de 41 ani, ce asigura paza ovinelor pe malul stâng al canalului, a încercat să recupereze o bucată de lemn, ce aparţine fiului său în vârstă de 13 ani, moment în care s-a dezechilibrat şi a căzut în apă”, a transmis IPJ Hunedoara. 
 
Acolo intervin pompieri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Hunedoara - Punct de lucru Toteşti, poliţişti, dar şi echipaje de la Salvamont (echipa de scafandri).
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.