Atunci când călătoreşti cu maşina personală pe distanţe mai lungi te gândeşti dacă ţi-ai luat tot ce îţi trebuie. Mai ales în portbagaj este destul de dificil să aşezi anumite obiecte care sunt mai fragile. Oricât de bine ar fi împachetate, acestea pot suferi neajunsuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru a evita spargerea sau ruperea lor, o cutie rezistentă pentru portbagaj poate rezolva problema. Aceasta se fixează pe barele de transport de deasupra autovehicului şi poate fi livrată de către un furnizor de încredere şi anume Bare Transport. Vedem în ce constă această ofertă.

O cutie pentru portbagaj te poate scuti de probleme

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

Mulţi şoferi folosesc până la refuz portbagajul, sunt puse aici diverse obiecte sau cumpărături. Puţini sunt cei care iau în considerare că portbagajul poate suferi daune. Mai ales dacă distanţa de transport este una mai lungă, obiectele mai fragile riscă să se deterioreze. Pentru a evita aceste incidente neplăcute, o cutie pentru portbagaj este soluţia adecvată.

Acesta se fixează pe barele de deasupra maşinii şi poate asigura acele obiecte sau lucruri personale. Modele diferite, dar care se potrivesc pentru orice maşină, pot fi vizionate şi comandate de pe baretransport.ro.

Aceste cutii pentru portbagaj provin de la producători renumiţi, deci se potrivesc diverselor mărci de maşini. O simplă căutare pe site şi apar mai multe modele, culori diverse: alb, gri, gri antracit, negru, dar şi dimensiunile tehnice. Cutiile se montează pe barele transversale şi longitudinale.

Caracteristici importante ale acestor cutii

Iată aşadar o soluţie ingenioasă pentru bagaje prea voluminoase care nu mai încap în portbagajul maşinii. Cu ajutorul acestor cutii nimeni nu va bănui că ele duc o sarcină atât de importantă. De obicei, aceste cutii au sarcini de peste 300 de litri şi o capacitate maximă de 50 de kilograme.

Fabricate din material plastic, special tratat pentru a rezista la variaţiile de temperatură, cutiile sunt testate şi certificate ca şi accesoriu UV. Ele se montează uşor pe barele transversale şi longitudinale cu ajutorul unor prinderi de tip U de 80 mm. Lungimea unei asemenea cutii depăşeşte un metru, iar lăţimea ajunge până la 90 de centimetri. Spaţiul este deci suficient pe încăpător pentru diverse bagaje sau bunuri de valoare.

E bine de ştiut că deschiderea cutiei se face pe o singură parte. Cutia este dotată şi cu sistem antifurt pe cheie, astfel încât ce e înăuntru e în siguranţă.

Alte accesorii auto necesare unei maşini

Pe lângă cutiile pentru portbagaj de la magazinul online Bare Transport se mai pot achiziţiona şi alt tip de accesorii auto. Utile pentru şoferi sunt şi barele longitudinale, dar şi cele transversale, pragurile laterale, dar şi suportul pentru ski. Toate acestea îşi au locul dat şi rostul lor, în funcţie de necesităţile şoferului.

Produse de calitate, fabricate din materiale rezistente, dar care îşi dovedesc utilitatea în timp, iată care sunt ofertele acestui furnizor.

Produsele vin cu specificaţii tehnice şi sunt uşor de comandat după vizualizare, doar de pe site-ul oficial baretransport.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.