Premierul Viorica Dăncilă a declarat, luni seară, la România TV, că Guvernul va finaliza pentru Euro 2020 toate cele trei stadioane - Dinamo, Rapid şi Giuleşti. Dăncilă a revenit şi a precizat că cel de-al treilea stadion este cel de la Arcul de Triumf, după ce moderatorul i-a atras atenţia că Rapid şi Giuleşti înseamnă acelaşi lucru.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebată dacă până la Campionatul European de Fotbal din 2020 vor fi finalizate cele trei stadioane, premierul Viorica Dăncilă a răspuns: "Se vor face. Aţi văzut că deja sunt trei stadioane care se fac: Dinamo, Rapid şi…”. După o pauză de câteva secunde, ea precizat: ”Giuleştiul, Dinamo, Rapid şi Giuleşti”. 

După ce moderatorul i-a atras atenţia că stadionul echipei Rapid este Giuleştiul, Viorica Dăncilă a spus: ”Dinamo, Giuleşti şi Arcul de Triumf, cel de rugby. Se fac cele trei stadioane”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.