(Adaugă informaţii de background)

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Federaţia Română de Fotbal (FRF) a anunţat, sâmbătă seară, că meciul primei reprezentative cu Norvegia, care era programat duminică, în grupele Ligii Naţiunilor, nu se va mai disputa.

“UEFA ne-a informat că ‘în urma cazului pozitiv înregistrat în lotul Norvegiei şi după întâlnirea din această seară cu autorităţile guvernamentale, Federaţia din Norvegia nu va călători în România pentru a disputa partida din Liga Naţiunilor programată mâine. Astfel, partida România-Norvegia nu se va mai disputa’”, se arată pe site-ul FRF.

Consecinţele anulării partidei rămân a fi stabilite de Comisia de Disciplină UEFA, a precizat FRF.

Vineri, federaţia norvegiană anunţa că fundaşul Omar Elabdellaoui a fost testat pozitiv cu coronavirus. El a fost izolat în cantonament şi antrenamentul de vineri al norvegienilor a fost anulat.

Sâmbătă, când lotul Norvegiei ar fi trebuit să facă deplasarea în România, delegaţia a fost blocată la Oslo, autorităţile norvegiene hotărând să nu pertimă ieşirea jucătorilor şi stafului din ţară. Jucătorii au redactat o scrisoare deschihsă către autorităţile de la Oslo, însă fără succes.

Meciul România – Norvegia era programat duminică, la ora 21.45, pe Arena Naţională.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.