Boxerul britanic Tyson Fury l-a învins la puncte pe suedezul Otto Wallin, într-un meci la categoria grea, din gala care a avut loc, sâmbătă, la Las Vegas.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fury a primit decizia de victorie în unanimitate, 116-112, 117-111, 118-110, după un meci de 12 reprize, dar a trebuit să se întrebuinţeze serios pentru a întoarce o luptă ce îi era defavorabilă.

Pugilistul britanic a suferit răni serioase la ochiul drept în primele reprize şi a fost transportat direct al spital după înfruntarea cu boxerul suedez, care era neînvins până sâmbătă (28 de ani, 20-0, 13 KO).

"A fost o luptă extraordinară... În majoritatea timpului nu am putut vedea cu ochiul stâng", a declarat Fury.

Fury, 31 de ani, fost campiona WBA, WBO şi IBF al greilor, a ajuns la 29 de victorii, din care 20 prin KO, şi o decizie la egalitate, după succesul de la Las Vegas.

El va boxa, la 20 februarie 2020, cu americanul Deontay Wilder, campionul WBC, într-o revanşă a partidei din decembrie 2018, terminată la egalitate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.