Jucătoarea Simona Halep, liderul WTA, a fost felicitată de Gheorghe Hagi, Lucian Bute şi mai multe cluburi de fotbal după câştigarea turneului de la Roland Garros.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Felicitări pentru acest titlu, Simona Halep! Mă bucur pentru tine”, a scris Hagi pe Facebook.

Pugilistul Lucian Bute i-a mulţumit sportivei pentru bucuria adusă românilor. “Simona Halep. O performanţă deosebită. Mulţumim”, a scris Bute.

Şi Florin Gardoş a scris un mesaj de felicitări: “Inevitabilul s-a produs! Bravo, Simona! Suntem mândri de tine!”.

FCSB a notat, pe pagina oficială de Facebook, că Halep a reuşit o victorie superbă şi a demonstrate încă o dată că este numărul unu mondial. “FCSB o felicită pe Simona Halep pentru performanţa extraordinară obţinută astăzi, când a câştigat primul său turneu de Mare Şlem, prestigiosul Roland Garros. Odată cu această victorie superbă în faţa lui Sloane Stephens, Simona a demonstrat încă o dată că este numărul 1 în tenisul feminin!”.

“Felicitări marii campioane, Simona Halep! FC Viitorul şi Academia Gheorghe Hagi îi transmit felicitări noii campioane de la Roland Garros! Simona Halep, cea mai bună jucătoare de tenis din lume, a reuşit să-şi treacă în palmares primul titlu de Grand Slam din carieră, după ce s-a impus în finală, la Paris, cu 3-6, 6-4, 6-1 cu americanca Sloane Stephens. O performanţă uriaşă pentru sportul românesc, a unei sportive cu o extraordinară putere de luptă, pe care doar o mare campioană o poate avea. Mulţumim Simona Halep, suntem mândri şi ne bucurăm alături de tine!”, este şi mesajul Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi.

Halep a fost felicitată pe reţelele de socializare şi de CFR Cluj, Hermannstadt, Concordia Chiajna şi CSU Craiova.

Simona Halep, locul I WTA, a câştigat, sâmbătă, turneul de la Roland Garros, după ce a învins-o, în finală, cu scorul de 3-6, 6-4, 6-1, pe americanca Sloane Stephens, locul 10 WTA. În urma acestui succes, primul din carieră la un grand slam, Halep a devenit prima jucătoare română care câştigă un "major", după Virginia Ruzici, care s-a impus, în 1978, tot la French Open.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.