Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 4 mondial, a declarat, duminică, înainte de ultimele meciuri ale întâlnirii România-Belgia, din Cupa Federaţiei, că este foarte greu să urmărească partidele din tribună, afirmând că a avut mari emoţii sâmbătă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Irina Begu are jocul potrivit să câştige (n.r. - cu Elise Mertens), şi ieri a fost o zi bună pentru fete ca joc, dar tristă ca rezultat. Am avut emoţii, e greu să stai pe margine, dar când eşti bolnav sau accidentat...Am mai jucat contra lui Kirsten Flipkens şi am câştigat uşor, îmi place stilul ei de joc, dar asta este, data viitoare. Avem şanse mari să întoarcem, dar luăm totul meci cu meci", a spus Halep, înaintea meciurilor de duminică de la Sala Polivalentă.

Irina-Camelia Begu, locul 29 WTA, joacă în compania Elisei Mertens, poziţia 83 mondială, în al treilea meci al întâlnirii dintre România şi Belgia, din Cupa Federaţiei. Iniţial, în primul meci de duminică ar fi trebuit să evolueze Monica Niculescu şi Yanina Wickmayer.

Belgia conduce România cu scorul de 2-0, după ce sâmbătă, Monica Niculescu, locul 36 WTA, a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 6-3, 6-4, de Kirsten Flipkens, locul 74 WTA, iar Sorana Cîrstea, locul 62 WTA, a fost întrecută, cu scorul de 7-6 (4), 5-7, 7-5, de Yanina Wickmayer, locul 60 WTA.

În a doua partidă de duminică ar urma să se întâlnească  Sorana Cîrstea şi Kirsten Flipkens.

Întâlnirea România - Belgia contează pentru turul I al Grupei Mondiale II a Cupei Federaţiei. Învingătoarea va juca barajul pentru accederea în Grupa Mondială, iar învinsa în play-off-ul pentru menţinerea în Grupa Mondială II.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.