Federaţia Română de Fotbal şi Federaţia Română de Tenis organizează la 2 iulie o selecţie simultană de identificare a talentelor la două sporturi preferate ale românilor, tenis şi fotbal, pentru copii cu vârste cuprinse între 5 şi 9 ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sub numele “Născut pentru sport”, evenimentul are loc la Centrul Naţional de Tenis şi la Baza sportivă Herăstrău Football. Selecţia va dura o zi, iar la finalul ei, cei mai talentaţi 12 copii vor primi cursuri gratuite, sub forma unor burse de un 1 an. 

Partenerii vor acorda şase burse la fotbal pentru baieţi (câte o bursă pentru fiecare sector al Capitalei), de la Academia de Fotbal Sport Team şi Clubul Chelsea Bucureşti şi şase burse la tenis pentru fete şi băieţi (câte o bursă pentru fiecare sector al Capitalei), de la Club Sportiv Politehnica, TC2000 Academia de Tenis Sever Dron, Asociaţia  Tennis Team Bucureşti, Asociaţia Club Sportiv Gauzin Moraru Tennis,  Daimon SC Bucureşti şi AS CS Tenis Masters.

Selecţia va fi realizată de antrenorii cluburilor partenere, sub privirile unor nume importante ale sportului românesc. La fotbal, copiii îi vor putea cunoaşte pe foştii jucători ai Stelei, Sorin Paraschiv, Vali Badea şi Ionuţ Luţu. Iar la tenis, vedeta care va fi alături de viitorii campioni este tenismenul Victor Hănescu. 

La selecţie sunt aşteptaţi doar copiii din Bucureşti cu vârste între 5 şi 9 ani, care nu sunt legitimaţi la vreun club. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.