Clubul Sepsi OSK a anunţat, marţi, că are un nou antrenor secund în persoana lui Ilyés Róbert, care ultima oară a antrenat echipa de juniori U19 a clubului FK Csíkszereda.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

El a mai fost antrenor secund la FC Braşov şi antrenor - jucător la FK Csíkszereda şi la Sepsi va fi secundul lui Laszlo Csaba.

Ca fotbalist, Ilyés Róbert a debutat în prima ligă în sezonul 1997-1998. De-a lungul carierei el a evoluat la Foresta Suceava, Astra Ploieşti, Rapid Bucureşti, FK Khazar Lankaran (Azerbaidjan), FC Braşov şi FCM Târgu Mureş.

A jucat ultimul meci în Liga I în 2012 la FCM Târgu Mureş. După aceea, s-a întors la Miercurea Ciuc, unde a jucat la FK Csíkszereda, iar după retragere a acceptat să lucreze ca antrenor al echipei de juniori U19 a clubului din Miercurea Ciuc.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.