Trafcul rutier va fi restricţionat, marţi, de la ora 18.00, în zona Arenei Naţionale din Capitală, pe care se va disputa meciul Steaua - Manchester City din Liga Campionilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Brigada rutieră a poliţiei Capitalei anunţă că traficul va fi restricţionat începând cu ora 18:00, progresiv, în funcţie de afluenţa publicului, după cum urmează:

- Str. Maior Coravu;

- Str. Vatra Luminoasă  între Şos. Mihai Bravu şi Bd. Pierre de Coubertin;

- Bd. Pierre de Coubertin între Str. Vatra Luminoasă şi intrarea în stadion;

- Str. Tony Bulandra, între Str. Vatra Luminoasă şi rond Str. Maior Coravu;

- Str. Sergent Vasile Şerbănică, între Bd. Basarabia şi zona de acces Arena Naţională.

Mijloacele R.A.T.B. care circulă pe Str. Vatra Luminoasă şi au capăt de linie în rondul de pe Bd. Pierre de Coubertin, vor fi deviate pe Str. Tony Bulandra, având capăt de linie la Depoul Vatra Luminoasă.

Restricţiile de circulaţie vor fi menţinute până la defluirea totală a spectatorilor.

Poliţia recomandă ca următoarele Rute ocolitoare:

- şos. Mihai Bravu – şos. Iancului – şos. Pantelimon;

- bd. Unirii – bd. Basarabia – bd. Chişinău – bd. Pantelimon.

Partida Steaua - Manchester City va avea loc, marţi, de la 21.45, pe Arena Naţională, în prima manşă a play-off-ului Ligii Campionilor.

Aproximativ 170 de poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti vor acţiona pentru menţinerea ordinii publice şi a siguranţei rutiere.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.