Comitetul Executiv UEFA a votat numirea preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu, la conducerea Comisiei Media a forului continental, după mandatul acestuia ca prim-vicepreşedinte al Comisie Marketing, informează frf.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Decizia reprezintă o premieră, preşedinţia comisiilor revenind potrivit practicilor UEFA doar membrilor Comitetului Executiv al instituţiei, iar în urma acesteia Răzvan Burleanu a fost investit cu un mandat de 4 ani.

Printre principalele responsabilităţi ale Comisiei conduse de preşedintele FRF se află elaborarea de propuneri privind abordarea noilor tendinţe din dezvoltarea sectorului media. Comisia consiliază UEFA cu privire la activitatea de PR, fixarea resurselor organizaţionale pentru activităţile media şi colaborarea cu trusturile media europene. Totodată, elaborează propunerile editoriale pentru forul continental şi monitorizează procedurile de acreditare la evenimentele organizate de UEFA.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.