Baschetbalistul Porter Troupe, component al echipei BCMU Piteşti, şi-a recuperat, miercuri, tableta iPad pe care o pierduse în parcarea Sălii Sporturilor din Piteşti, datorită unei fotografii de pe ecran, obiectul fiindu-i înapoiat de jandarmii argeşeni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jandarmeria Română a relatat pe Facebook întreaga întâmplare. “Aflându-se, în această seară, în misiune de asigurare a măsurilor de ordine publică la meciul de basket dintre BCMU Piteşti şi CSM Oradea, după terminarea meciului, jandarmii argeşeni au găsit în parcarea sălii sporturilor din Trivale o tableta iPad, care avea pe ecran o poză cu o femeie de culoare. Presupunând că aparţine unui jucător de baschet, jandarmii au mers la vestiare şi au întrebat. Unul din jucătorii BCMU Piteşti a recunoscut tableta ca fiind a lui, introducând totodată codul de siguranţă pentru deblocarea tabletei şi amprenta digitală. Tableta a fost înmânată jucătorului în stare de funcţionare”, a explicat Jandarmeria.

Echipa BCMU Piteşti a fost învinsă, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 83-70, în meciul trei din cinci programate în sferturile Ligii Naţionale de baschet. În primele două confruntări ale seriei scorurile au fost 66-62 şi 58-88. Scor general: 2-1, pentru CSM Oradea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.