Selecţionerul Edward Iordănescu a declarat, marţi seară, că regretă că naţionala României nu a reuşit să marcheze şi al treilea gol în meciul cu Belarus, scor 2-1. El a mai spus că se bucură pentru faptul că naţionala a obţinut şase puncte în primele două meciuri din preliminariile Euro-2024 şi consideră că jucătorii trebuie să fie mai pragmatici.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Felicit echipa şi mulţumesc publicului, echipa a obţinut ce ne-am propus, şase puncte. Obiectiv îndeplinit. Jocul, dacă analizăm, a fost superior rezultatului. Am avut o primă repriză foarte bună, în a doua am avut bară, Din păcate nu ştim să omorâm jocul, nu am reuşit să facem 3-0. Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mai decişi, mă declar fericit. Sută la sută aceste rezultate dau încredere, ne hrănim cu ele, dau curaj. Uitaţi-vă şi Andorra ce a făcut cu Kosova. Dacă noi făceam egal cu Andorra acasă, probabil eram linşaţi. Nu mai sunt echipe mici, trebuie să fim conştienţi de asta. Dacă vrem să mergem la European, trebuie să strângem rândurile. Băluţă a fost o pierdere imensă, am pregătit jocul cu el, dar asta este. Eram mai fericit dacă mai marcam un gol şi nu primeam, asta aş fi vrut, să nu primim gol. Oamenii care analizează au tot dreptul să analizeze, foştii mari jucători trebuie să ajute mai multe, îi apelez să vină mai mult alături de jucători. Nu ne-a fost uşor să primim critici, eu m-am obişnuit, e mai uşor. Cred că după acest mandat, dacă stă cineva lângă mine şi mă înjură, nu am nicio reacţie", a spus Iordănescu la Prima TV.

Reprezentativa României a învins, marţi seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-1 (2-0), selecţionata Belarusului, în al doilea meci din preliminariile Euro-2024.

Au marcat Stanciu '17 şi Burcă '19, pentru România, respectiv Marozau (86) pentru Belarus.

 



 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.