Ediţia on line a cotidianului L'Equipe a scris, sâmbără, că poloneza Agnieszka Radwanska s-a jucat cu nervii Simonei Halep, în meciul pe care jucătoarea poloneză l-a câştigat în turul al treilea al Miami Open.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Poloneza a întors o situaţie dificilă din începutul partidei. Condusă cu 1-0 la seturi apoi cu 2-0 în al treilea set, Radwanska a făcut să se năruie jocul româncei, care şi-a multiplicat erorile directe. Radwanska s-a jucat des cu nervii adversarei ei, variind loviturile, folosind <slice-ul> de rever. Defensiva împotriva forţei. O minge care vine neîncetat în terenul advers, penturu a forţa jucarea unei lovituri suplimentare şi comiterea de greşeli. Fosta numărul 2 mondial a încercat să spargă jocul Simonei Halep cu lovituri ca lobul de la 3-3, în decisiv, după ce a atras-o în capcană cu o scurtă la fileu. Halep s-a enervat, Halep s-a agasat. Şi Halep s-a văzut condusă cu 4-3. Poloneza a făcut break-ul ghemul următor, după o nouă lovitură cu dreapta a adversarei, care s-a oprit în fileu, apoi şi-a oferit prima minge de meci, după o defensivă şi o acoperire a terenului excepţionale şi o nouă lovitură de dreapta în fileu. Şi nu a avut nevoie decât de una (n.r. - minge de meci). La 29 de ani, este a doua oară după 2012, când Radwasnka face să cadă numărul 1 mondial. Atunci a fost Caroline Wozniacki", a scris lequipe.fr.

Simona Halep, locul I WTA, a fost învinsă, sâmbătă, cu 3-6, 6-2, 6-3, de poloneza Agnieszka Radwanska, locul 30 WTA şi cap de serie numărul 32, în turul al treilea al Miami Open.

Halep a jucat anul trecut în sferturi la Miami, când a fost eliminată de britanica Johanna Konta, cu 3-6, 7-6 (7), 6-2. Cea mai bună performanţă înregistrată în Florida de liderul WTA a fost în 2015, când a ajuns în semifinale, fază în care a fost învinsă de americanca Serena Williams, cu 6-2, 4-6, 7-5.

Pentru Simona Halep, prima parte a sezonului de simplu, cea pe hard, s-a încheiat. Urmează sezonul pe zgură, pe care ea îl va începe, din 23 aprilie, la Stuttgart. În ciuda înfrângerii de sâmbătă, locul I pe care îl ocupă Halep în clasamentul WTA nu este în pericol în următoarea lună.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.