Simona Halep a declarat, joi, după victoria dificilă cu Sofia Kenin, că nu ştie cum a câştigat partida, după ce a fost condusă cu 4-2 în decisiv.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu am idee cum am câştigat, e atât de greu să explic ceea ce s-a întâmplat pe teren, a fost un meci foarte greu. Ea este o jucătoare extraordinară, e dificil să stai acolo, pentru fiecare minge, să alergi atât de mult, am fost un pic accidentată în setul al doilea, dar am luptat pur şi simplu pentru că am vrut să câştig ca să revin să joc din nou în faţa voastră. Vă mulţumesc tuturor pentru susţinere, a fost extraordinar. Le mulţumesc tuturor românilor din tribune, dar şi australienilor, pentru că ştiu că mă susţin.  Mi-a plăcut întotdeauna să evoluez aici, la Melbourne, sper ca în meciul următor să joc mai bine şi să fac un meci mai bun", a declarat Halep, la interviul de pe teren.

Simona Halep, locul I WTA, finalista ediţiei trecute, a învins-o, joi, cu scorul de 6-3, 6-7 (5), 6-4, pe americanca Sofia Kenin, locul 37 WTA, în turul al doilea al Australian Open, după un meci intens, epuizant, de două ore şi jumătate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.