Simona Halep a declarat, vineri, după ce a trecut de Viktorija Golubic într-un meci dramatic, că serviciul ei a fost de rahat, apoi le-a cerut scuze spectatorilor pentru cuvântul folosit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A fost foarte dificil. Nu am crezut cu adevărat că pot câştiga acest meci, dar am luptat până la capăt. Sunt foarte mândră de asta, pentru că în trecut am muncit foarte mult în sensul acesta. Tot creditul pentru ea, pentru contribuţia ei la acest meci frumos. Sunt fericită că am fost un pic mai puternică în final şi am putut să câştig acest meci. Înseamnă mult. Nimic nu a mers astăzi, serviciul meu a fost de rahat, trebuie să spun asta, îmi cer scuze pentru cuvânt, dar chiar aşa a fost. Am luptat mult cu mine însămi azi, a fost dificil să-mi controlez emoţiile, dar ea m-a adus în această situaţie, a pus presiune pe mine şi mi-a fost greu să mă descurc. Dar dacă vrei să câştigi, nu trebuie să renunţi, asta am făcut astăzi şi sunt foarte fericită că am reuşit", adeclarat Halep, la interviul pe teren.

Simona Halep, locul 20 WTA şi cap de serie numărul 2, s-a calificat în semifinalele turneului Melbourne Summer Set, după ce a învins-o, vineri, cu scorul de 6-2, 5-7, 6-4, pe elveţianca Viktorija Golubic, locul 43 WTA. Cu un serviciu catastrofal, Halep a fost aproape să piardă un meci pe care l-a avut în mână, conducând cu 6-2, 4-2.

Halep va evolua în penultimul act în premieră cu chinezoaica Qinwen Zheng, 19 ani, locul 126 WTA, venită din calificări, care a trecut, în sferturi, cu scorul de  7-6 (1), 7-6 (5), de croata Ana Konjuh, locul 67 WTA.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.