Jucătoarea tenis Georgia Crăciun, beneficiară a unui wild-card şi locul 516 WTA, a ratat, duminică, accederea în ultimul tur al calificărilor la BRD Bucharest Open, turneu dotat cu premii în valoare totală de 250.000 de dolari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Crăciun a fost învinsă, în turul doi al calificărilor, cu scorul de 6-3, 6-2, după o oră şi 25 de minute, de Arantxa Rus (Oanda), cap de serie numărul 3 şi poziţia 157 în ierarhia mondială.

Pentru performanţa reuşită la turneul de la Arenele BNR, Georgia Crăciun va primi 10 puncte WTA şi un cec în valoare de 730 de dolari.

În runda secundă a calificărilor va juca şi Alexandra Dulgheru, locul 358 WTA, cu italianca Jasmine Paolini, favorită principală şi numărul 133 mondial.

În turul doi al calificărilor a pierdut şi Alexandra Cadanţu, locul 172 WTA şi favorită 4. Ea a fost întrecută de croata Tena Lukas, numărul 326 mondial, scor 6-4, 7-6 (3).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.