Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti a trimis, vineri, o notificare agenţiilor de presă pentru a nu mai folosi denumirile Steaua sau Steaua Bucureşti atunci când fac referire la gruparea deţinută de Gigi Becali, deşi tot vineri Ministerul Apărării Naţionale a folosit pe pagina sa de Facebook denumirea Steaua pentru aceeaşi echipă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Prin prezenta vă notificăm că utilizarea în continuare de către presă a mărcii şi denumirii "STEAUA" sau "STEAUA  BUCUREŞTI" asimilate  lui S.C. Fotbal Club "STEAUA BUCUREŞTI“ S.A. nu numai că este infracţiune prin încălcarea deciziilor pronunţate de către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi a Legii privind  combaterea concurenţei neloiale dar aduce şi prejudicii materiale şi de imagine inducând în eroare suporterii drept pentru care vom acţiona în judecată pe toţi cei care începând cu data prezentei notificări nu vor respecta informaţiile prezentei notificări", se arată în comunicatul semnat de colonelul George Boroi, comandatul Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti.

CSA Steaua menţionează că «S.C. Fotbal Club "STEAUA" Bucureşti S.A. foloseşte neautorizat şi nelegal nerespectând Deciziile Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie nr. 3425 pronunţată la data de 03 decembrie 2014 în Dosarul nr. 42805/3/2011 9 şi nr. 1119 pronunţată la data de 24 aprilie 2015 în Dosarul nr. 823/1/2015 folosind în continuare marca şi denumirea "STEAUA" sau "STEAUA BUCURESTI", S.C. Fotbal Club "STEAUA BUCURESTI" S.A. ne mai deţinând niciun drept de proprietate industrială şi de folosinţă asupra acestora».

Tot vineri, pe pagina de Facebook a Ministerului Apărării Naţionale a fost folosită denumirea "Steaua" cu referire la echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf.

Pe pagina de Facebook a MApN a fost postat un filmuleţ cu plutonierul în retragere Daniel Porumb, care a împlinit 36 de ani şi a  fost felicitat de "steliştii Mihai Pintilii şi Nicuşor Stanciu, cei doi căpitani ai echipei Steaua". În mesaj se mai arată că Daniel este pasionat de fotbal şi pentru el există o singură echipă: "Steaua Bucureşti!". 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.