Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal (FRF) va decide luni dacă echipa Rapid va rămâne în Liga I, a declarat, vineri, preşedintele CSMS Iaşi, Flori Prunea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am înţeles că luni e comisia de disciplină, Rapid merită să rămână în Liga I. Nu e clar, eu cred că atunci când declari insolvenţa, trebuie să să dispari şi să revii când eşti societate curată", a declarat Prunea.

Joi dimineaţă, echipa FC Rapid a fost exclusă din ediţia 2016-2017 a Ligii I, iar locul său a fost luat de formaţia ACS Poli Timişoara, care retrogradase la finalul sezonului precedent. Tot joi, LPF a trimis cazul spre judecare Comisiei de Disciplină a FRF.

Curtea de Apel Bucureşti a amânat, miercuri, pentru 24 august, judecarea cererii FC Rapid de suspendare a executării silite, solicitată de mai multe firme şi persoane.

Echipa Rapid a reuşit promovarea în Liga I, la finalul sezonului trecut, după un an petrecut în eşalonul secund.

ACS Poli Timişoara, care va pleca cu un deficit de 14 puncte în actuala ediţie, ar urma să întâlnească, luni, în deplasare, formaţia FC Botoşani în prima etapă a Ligii I, dar totuşi decizia finală în cazul excluderii FC Rapid va fi luată în această seară..

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.