Clubul francez Landerneau Bretagne Basket a anunţat, în vederea sezonului 2020-2021, transferul a trei baschetbaliste, între care şi componenta naţionalei României, Gabriela Mărginean.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Gabriela Mărginean (33 de ani), Hortense Limouzin şi Luisa Geiseloder sunt noile transferuri ale clubului Bretagne Basket, care a mai anunţat şi prelungirea contractelor pentru cinci jucătoare din lotul actual.

Gabriela Mărginean este componentă a naţionalei României, precum şi a reprezentativei 3x3, care este calificată la Jocurile Olimpice.

De-a lungul carierei, Gabriela Mărginean a evoluat în mai multe campionate puternice din Europa, iar ultima dată a jucat în Turcia, la Cukurova University.

Noua sa echipă, Landernau Bretagne Basket, a încheiat pe locul 4 în prima ligă franceză, ca urmare a suspendării sezonului 2019/2020. Clasarea îi aduce dreptul de joc în stagiunea viitoare şi în FIBA EuropeCup Women, noi reglementări fiind aşteptate din partea forului continental de profil.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.