Cazul numărul 29 de îmbolnăvire cu noul coronavirus a fost confirmat marţi seară, fiid vorba despre o femeie din Bucureşti. Femeia este un contact al bărbatului de 60 de ani care a fost iniţial internat la Spitalul ”Dimitrie Gerota” din Capitală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”A fost confirmat şi cazul numărul 29 de îmbolnăvire cu noul coronavirus. Este vorba de o femeie din Bucureşti, în vârstă de 47 de ani”, a anunţat marţi Grupul de Comunicare Strategică.
Femeia  este contact al pacientului de 60 de ani care a fost internat la Spitalul „Dimitrie Gerota”, fiind apoi diagnosticat cu coronavirus,
Acesta este cel de-al nouălea caz confirmat marţi în Capitală, patru  dintre cazuri având legătură cu acest bărbat.
De asemenea, alte trei cazuri au fost confirmate în ţară.
O anchetă epidemiologică a fost declanşată la Spitalul de Urgenţă Dimitrie Gerota din Bucureşti, unde a fost internat iniţial cel de-al 17-lea caz de coronavirus din România, bărbatul de 60 de ani. Bărbatul din Bucureşti diagnosticat luni seară cu coronavirus a fost internat în 5 martie cu simptome diferite de cele ale pacienţilor infectaţi, testul fiindu-i făcut câteva zile mai târziu, când a dezvoltat o simptomatologie pulmonară foarte agresivă. El a fost transferat la Institutul ”Matei Balş”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.