Un adolescent de 16 ani a fost electrocutat, marţi, pe podul de cale ferată peste DN 1 din zona Mioriţa din Capitală, suferind arsuri de gradele II şi III pe 90 la sută din suprafaţa corpului, a declarat Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti - Ilfov.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Copilul, care a fost electrocutat după ce a ajuns în apropierea cablurilor de 27.000 de volţi care alimentează locomotivele, a fost intubat şi transportat la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucureşti, a precizat Daniel Vasile. 

În zona respectivă, din imediata apropiere a Parcului Herăstrău, au mai avut loc astfel de accidente, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov.

În 2015, doi tineri au fost electrocutaţi când au traversat acelaşi pod CFR, atingând firele de contact, iar în 2012 un alt tânăr şi-a pierdut viaţa în urma unui incident asemănător.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.