Traficul a fost reluat, joi, pe toate drumurile naţionale închise în ultima perioadă din cauza condiţiilor meteorologice, însă au fost instituite restricţii pentru maşinile de mare tonaj pe trei tronsoane, DN3, DN5B şi DN41.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că, joi, la ora transmiterii acestei ştiri, nu mai sunt drumuri naţionale sau autostrăzi închise din cauza viscolului.

Sunt, însă, restricţii de tonaj pentru autovehiculele cu masa maximă autorizată mai mare de 7,5 tone pe trei drumuri naţionale:

  • DN3 Cobadin - Ostrov, în judeţul Constanţa
  • DN5B Giurgiu – Ghimpaţi, în judeţul Giurgiu
  • DN41 Daia (Giurgiu) – Olteniţa (Călăraşi).

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o informare potrivit căreia vremea va fi geroasă până la sfârşitul săptămânii, temperaturile minime vor fi între -20 şi -10 grade, în sud-estul ţării şi la munte va continua să bată vântul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.