Toate şcolile din judeţul Dâmboviţa s-au închis la ora 14.00, după ce Inspectoratul Şcolar a transmis dascălilor să anunţe părinţii pentru preluarea copiilor. În judeţul Prahova, unităţile se vor închide la ora 15.30, având în vedere că de la ora 16.00 judeţul va fi sub cod portocaliu de furtună.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Autorităţile din Dâmboviţa au închis, de la ora 14.00, toate şcolile din judeţ, având în vedere avertizarea cod portocaliu de furtună care vizează judeţul respectiv.

Inspectoratul Şcolar Dâmboviţa a anunţat toate şcolile care, prin intermediul educatorilor, învăţătorilor şi diriginţilor, au luat legătura cu părinţii pentru preluarea acestora de la şcoală la ora menţionată.

Mulţi dintre părinţi s-au arătat nemulţimiţi de faptul că nu au fost anunţaţi din timp.

Aceeaşi decizie a fost luată şi de către autorităţile din Prahova, care vor închide de la 15.30 toate unităţile de învăţământ de pe raza judeţului.

Meteorologii au emis, miercuri, o avertizare cod portocaliu de instabilitate atmosferică deosebit de accentuată pentru judeţele Dâmboviţa, Prahova, Buzău, Vrancea şi Bacău. 

De miercuri, de la ora 16.00, până joi, ora 10.00, ”instabilitatea atmosferică va fi deosebit de accentuată şi pe arii extinse se vor înregistra cantităţi importante de apă cuprinse, în general, între 50 şi 70 l/mp”. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.