Termenul de depunere a proiectelor de manuale şcolare în sesiunea a doua de evaluare a proiectelor de manuale pentru anul şcolar 2018-2019, învăţământ primar şi gimnazial, se prelungeşte cu zece zile. Astfel, noua dată până la care acestea pot fi depuse la Registratura Ministerului Educaţiei Naţionale este 18 mai, anunţă Ministerul Educaţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lista disciplinelor de studiu pentru care s-a organizat a doua sesiune va fi completată în funcţie de rezultatele finale ale primei sesiuni.

În prima sesiune de evaluare a proiectelor au fost depuse 144 de proiecte de manuale şcolare, pentru 83 de discipline din planurile-cadru pentru clasele I-VI - 45 din ciclul primar şi 38 din ciclul gimnazial.

Proiectele de manuale şcolare admise după încheierea tuturor sesiunilor de evaluare/reevaluare vor fi supuse unui proces de avizare ştiinţifică, realizat de un cadru didactic din învăţământul superior, specialist în domeniul/disciplina pentru care a fost propus fiecare proiect. Avizarea proiectelor de manuale şcolare aprobate după prima etapă se încheie vineri, 11 mai, adaugă Ministerul Educaţiei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.