Peste 100.000 de certificate au fost generate în două ore de la lansarea platformei care eliberează documentele digitale privind COVID, a anunţat purtătorul de cuvânt al STS, Cătălin Chirca.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
“A fost înregistrată o cerere foarte mare de generare a certificatelor, mai ales de la momentul lansării. Platforma a fost lansată la ora 8:10, iar acum sunt peste 100.000 de certificate generate. Practic, după două ore de la lansare la ora 10:10 am avut aproape 80.000 de certificate de vaccinare emise. În acelaşi timp, au fost peste 2.200 de certificate de testare şi 2.100 de certificate de recuperare”, a declarat purtătorul de cuvânt al STS, joi, într-o conferinţă de presă. 
El a menţionat că este operaţional un centru de suport în legătură cu aceste certificate digitale privind COVID. 
“Centrul de suport este operaţional în cazul în care există situaţii care trebuie semnalate acolo au fost deja instalate toate echipamentele astfel încât atât de cei care preiau apelurile, dar şi grupul de suport tehnic să poată să utilizeze şi să ofere sprijin”, a explicat Cătălin Chirca.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.