Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, spune, într-un mesaj publicat cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătăţii, că, indiferent de statutul economic sau social, de vârstă sau de rezidenţă, întreaga populaţie trebuie să aibă asigurat accesul la servicii medicale şi le transmite pacienţilor să fie încrezători în cadrele medicale din România şi în eforturile pentru asigurarea accesului la servicii de sănătate şi medicamente.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sub sloganul Sănătate pentru Toţi, Ziua Mondială a Sănătăţii din acest an evidenţiază importanţa accesului tuturor la servicii esenţiale de sanătate. Indiferent de statutul economic sau social, de vârstă sau de rezidenţă, întreaga populaţie trebuie să aibă asigurat accesul la servicii medicale. Numai împreună cu toţii - pacienţi, cadre medicale, autorităţi sanitare, autorităţi locale - vom putea avea grijă de sănătatea noastră", afirmă Pintea.

Ea le mulţumeşte cadrelor medicale şi celorlalte categorii de personal care lucrează în unităţile sanitare şi care fac posibilă funcţionarea acestora, cărora le transmite că le respectă munca şi că le este alături.

Sorina Pintea are un mesaj şi pentru pacienţi - "să fie încrezători în cadrele noastre medicale şi în eforturile depuse de noi pentru asigurarea accesului la servicii de sănătate şi medicamente".

Ziua Mondială a Sănătăţii este marcată în 7 aprilie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.