Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Olt a decis închiderea unităţilor de învăţământ din judeţ, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, începând de luni, de la ora 13.00 şi până miercuri inclusiv.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat al IŞJ Olt, decizia a fost luată având în vedere condiţiile meteorologice nefavorabile, dar şi previziunile legate de starea vremii din următoarele zile.

“Având în vedere situaţia creată datorită condiţiilor meteorologice nefavorabile ce s-au manifestat la nivelul judeţului Olt începând cu data de 25 ianuarie 2018 (cod galben urmat de cod portocaliu şi temperaturi foarte scăzute) precum şi previziunile meteorologice nefavorabile pentru perioada următoare, care vizează întreaga rază teritorială a judeţului Olt, cu aprobarea Consiliului de Administraţie, prin decizia nr. 81 emisă de inspectorul şcolar general al Inspectoratului Şcolar Judeţean Olt s-a dispus suspendarea cursurilor în unităţile de învăţământ preuniversitar din judeţul Olt pentru zilele de luni, 26 februarie, începând cu ora 13.00, marţi, 27 februarie şi miercuri 28 februarie”, se arată în comunicat.

Judeţul Olt este, de luni dimineaţă, de la ora 03.00,  până joi, 1 martie, la ora 10.00, sub cod portocaliu de ger Valul de frig se va intensifica, iar gerul va fi persistent chiar şi pe timpul zilei. Maximele vor fi cuprinse în general între -12 şi -8 grade, iar cele minime vor coborî până la -22 de grade. Rafalele vântului vor accentua senzaţia de frig.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.