O reţea de trafic de droguri de mare risc a fost destructurată de DIICOT, în urma efectuării a 15 percheziţii în Bucureşti. 12 persoane au fost reţinute pentru săvârşirea infracţiunilor de deţinere şi distribuire de droguri de mare risc, iar ulterior au fost arestate de Tribunalul Bucureşti, se arată într-un comunicat al DIICOT.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Ilfov şi procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Bucureşti au efectuat, miercuri, 15 percheziţii la locuinţele membrilor unei grupări infracţionale specializate în trafic de droguri de mare risc, potrivit comunicatului.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate 850 de grame de heroină,  un cântar electronic, 24.585 de euro, 322.510 lei, 28 de telefoane mobile şi un autoturism în valoare de aproximativ 20.000 de euro, informează DIICOT.

În urma administrării probatoriului, 12 persoane au fost reţinute pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunilor de deţinere şi distribuire de droguri de mare risc, iar ulterior au fost arestate preventiv, menţionează comunicatul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.