Pe teritoriul Ungariei va fi restricţionată circulaţia autovehiculelor peste 7,5 tone, de joi seară până vineri seară şi de sâmbătă seară până luni seară, anunţă Poliţia de Frontieră.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În perioadele 13 aprilie, ora 23.00 (ora României) - 14 aprilie ora 23.00 şi 15 aprilie, ora 23.00 - 17 aprilie ora 23.00, pe teritoriul Ungariei va fi restricţionată circulaţia tuturor autovehiculelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone, informează reprezentanţii Poliţiei de Frontieră. 

Ei precizează că măsura este luată de autorităţile ungare ca urmare a faptului că 14 aprilie este declarată zi de sărbătoare naţională, nelucrătoare, iar în perioada 15-17 aprilie, credincioşii catolici şi ortodocşi din toată lumea vor sărbători Învierea Domnului.

În intervalele orare menţionate, traficul de călători şi autoturisme se va desfăşura în condiţii normale, mai spun poliţiştii de frontieră.

"În această perioadă, şoferii automarfarelor vor avea obligaţia să staţioneze în parcările special amenajate, până la încheierea restricţiei de circulaţie pe drumurile publice", menţionează Poliţia de Frontieră.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.