Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află sau tranzitează Ungaria că, în perioada sărbătorii religioase a Rusaliilor romano-catolice (15-16 mai), pe întreg teritoriul ungar sunt restricţii de circulaţie pentru autovehiculele de transport marfă a căror masă totală depăşeşte greutatea de 7,5 tone.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Ministerului Afacerilor Externe, în Ungaria sunt restricţii de circulaţie pentru autovehiculele de transport marfă a căror masă totală depăşeşte greutatea de 7,5 tone începând de sâmbătă, 14 mai, ora 22:00, ora Ungariei, şi până luni, 16 mai, ora 22:00, ora Ungariei.
 
Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginii de Internet www.mae.ro şi reaminteşte că cetăţenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia "Călătoreşte în siguranţă” (disponibilă gratuit în "App Store” şi "Google Play”), care oferă informaţii, sfaturi de călătorie şi posibilitatea de a fi alertaţi, în cazul în care apar situaţii speciale.
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.