Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) anunţă, joi, că va înfiinţa nouă linii navetă de autobuze pentru a asigura transportul bucureştenilor de la staţiile de metrou care urmează să fie închise de către Metrorex la cele învecinate de pe aceeaşi magistrală de metrou.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Staţiile de metrou care vor fi închise pentru lucrările de modernizare a instalaţiilor de taxare sunt: Pipera, Aurel Vlaicu, Dimitrie Leonida, Berceni, Costin Georgian, Pantelimon, Tineretului, Apărătorii Patriei, Constantin Brâncoveanu, iar intervalul de succedare al autobuzelor liniilor navetă va fi de aproximativ 2-3 minute în zilele de lucru, respectiv 3-4 minute în zilele de sărbătoare.

LISTA STAŢIILOR DE RATB

CITEȘTE ȘI Lucrări la instalaţiile de taxare din alte 11 staţii de metrou, din 19 iulie

Conform RATB, odată cu închiderea staţiei de metrou Aurel Vlaicu, în afară de linia navetă de autobuze 616 va fi suplimentată şi linia de tramvaie 5. De asemenea, în 17 iulie va funcţiona o linie specială de autobuze, la solicitarea unei companii private, pe traseul: Şos. Colentina, Str. Doamna Ghica, Şos. Petricani, Bd. Dimitrie Pompeiu, staţia de metrou Pipera.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.