Cei aproximativ 50 de protestatari faţă de restricţiile impuse pentru a preveni răspândirea COVID-19 adunaţi sâmbătă în faţa Prefecturii Constanţa au oferit flori celor trei femei jandarm care asigurau ordinea publică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Aproximativ 50 de persoane s-au adunat sâmbătă, la Constanţa pentru a protesta faţă de restricţiile luate de autorităţi în contextul pandemiei COVID-19.
Oamenii s-au strâns pe platoul din faţa Prefecturii Constanţa, au steaguri tricolore şi manifestă paşnic. 
Protestatarii au oferit flori celor trei femei aflate în dispozitivul de jandarmi care asigură ordinea publică la Prefectura Constanţa. 

Unul dintre manifestanţi a afirmat că au fost date flori albe în semn de pace şi că speră să continue paşnic colaborarea cu jandarmii, aşa cum s-a întâmplat şi săptămâna trecută. 

Florile au fost date de Ziua Jandarmeriei, iar cei prezenţi au aplaudat acest moment.

Protestatariii au anunţat că intenţionează să plece din nou în marş pe străzile şi bulevardele din municipiul Constanţa.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.