Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) va discuta în următoarea şedinţă un proiect potrivit căruia municipalitatea să acorde sume cuprinse între 1.000 şi 3.000 de lei cuplurilor care împlinesc 25, 50, respectiv 75 de ani de căsătorie

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit proiectului de hotărâre publicat de CGMB, familiile care anul acesta împlinesc 25 de ani de căsătorie au urma să primească de la primărie suma de 1.000 de lei, cuplurile care aniversează 50 de ani de căsătorie - 1.500 de lei, iar familiile care împlinesc 75 de ani de la căsătorie vor fi premiate cu 3.000 de lei. În plus, fiecare cuplu va primi o diplomă de onoare.

Premiile vor fi acordate acelor cupluri care împlinesc 25, 50, respectiv 75 de ani de căsătorie neîntreruptă, după intrarea în vigoare a hotărârii care va fi supusă votului în şedinţa CGMB din 14 iunie, prevede proiectul.

Documentul prevede totodată ca cel puţin unul dintre soţi să aibă cel puţin vârsta de 50 de ani, în caz contrar fiind nevoie de avizul primarului general al municipiului Bucureşti. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.