Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) a aprobat, luni, majorarea, de la 1 decembrie, cu sume cuprinse între trei lei şi 4,6 lei, a alocaţiei de hrană pentru beneficiarii serviciilor sociale din subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru persoanele cu dizabilităţi din Complexul de servicii socio-medicale al Municipiului Bucureşti, alocaţia de hrană creşte, de la 1 decembrie, cu trei lei pe zi, de la 16,6 lei în prezent, la 19,6 lei, potrivit hotărârii CGMB. De aceeaşi majorare beneficiază şi persoanele cu dizabilităţi din Centrul de îngrijire şi asistenţă Schitu-Darvari.

Alocaţia de hrană creşte şi în cazul cantinelor de ajutor social, de la 12 lei pe zi în prezent, la 15 lei.

În centrele de îngrijire şi educaţie timpurie pentru copii, alocaţia va fi de 16,6 lei faţă de 12 lei în prezent. Tot 16,6 lei va fi şi alocaţia de hrană în centrul de urgenţă pentru mamă şi copil, la fel şi în cazul adăpostului de noapte pentru oamenii străzii.

În centrul de zi pentru adulţi suma alocată pentru fiecare beneficiar este de şapte lei, pentru o singură masă, cea de prânz, în timp ce în cazul echipei mobile pentru oamenii străzii cuantumul alocaţiei zilnice de hrană este de trei lei, potrivit hotărârii CGMB.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.