Primăria Capitalei, prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti, în colaborare cu Fundaţia Romanian Angel Appeal, deschide două Centre de zi destinate copiiilor aflaţi în situaţii deosebite, proveniţi din zona conflictului armat din Ucraina. Centrele sunt situate pe strada Turnu Măgurele nr. 17 A, sector 4 şi pe Şoseaua Ştefan Cel Mare nr. 1, sector 1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Persoanele vorbitoare de limba ucraineană/ rusă, interesate să se implice voluntar în activităţi educaţionale alături de copiii ucraineni sunt rugate să se înscrie, începând de astăzi, 4 martie, la adresa de e-mail registratura@dgas.ro, anunţă Primăria. Potrivit autorităţilor, ”este necesară îndeplinirea următoarelor condiţii: să vorbească fluent limbile ucraineană/rusă şi română, să aibă o recomandare din partea unei persoane juridice ( angajator/asociaţie/fundaţie nonguvernamentală unde activează sau a activat)”. ”Persoanele care vor aplica vor participa la un interviu susţinut de specialiştii din cadrul DGASMB, iar în cazul în care vor fi selectate, vor fi implicate în numeroase activităţi menite să îi sprijine pe copiii străini sau apatrizi care au ajuns la Bucureşti din Ucraina”, mai spune primăria Capitalei.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.