Ploi, vijelii şi descărcări electrice vor fi de duminică seara până marţi seara în toată ţara, iar temperaturile vor scădea accentuat, vremea devenind rece pentru această dată, potrivit unei informări transmise de Administraţia Naţională de Meteorologie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Începând de duminică seara, vor fi perioade în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată, cu averse, descărcări electrice, intensificări ale vântului ce vor lua şi aspect de vijelie şi izolat grindină. Astfel de fenomene se vor semnala duminică seara şi în noaptea de duminică spre luni, în zonele montane şi local în regiunile sudice, sud-estice şi centrale, apoi în cea mai mare parte a ţării.

Ploile vor avea şi caracter torenţial, iar cantităţile de apă vor depăşi 20 - 25 de litri pe metru pătrat şi izolat 40 - 50 de litri pe metru pătrat, cu precădere la deal şi la munte, precum şi în partea de est a ţării.

Temperaturile vor scădea accentuat în toate regiunile, astfel că, pe parcursul zilei de marţi, vremea va deveni rece pentru această dată în toată ţara. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.