Alte peste 200 de noi cazuri de rujeolă au fost înregistrate în ultima săptămână la nivel naţional, numărul total al îmbolnăvirilor ajungând vineri la 7.491, cu 31 de decese de la debutul epidemiei, în 30 septembrie 2016, anunţă Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform sursei citate, până vineri în România s-au înregistrat 7.491 de cazuri de rujeolă în 41 de judeţe, în ultima săptămână fiind 209 îmbolnăviri.

De asemenea, de la debutul epidemiei au fost 31 de decese din cauza rujeolei - opt în judeţul Timiş, câte şase în judeţele Arad şi Dolj, trei în judeţul Caraş-Severin şi câte unul în Bucureşti şi în judeţele Bihor, Cluj, Călăraşi, Satu Mare, Vaslui, Galati şi Mureş. În ultima săptămână s-a înregistrat un deces din cauza acestei boli.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.