La Cluj, aproximativ 15.000 de oameni sunt în stradă pentru a protesta împotriva ordonanţei de urgenţă de modificare a codurilor penale, protestul începând în jurul orei 19, la scurt timp primilor manifestanţi alăturându-se un grup mare de studenţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit informaţiilor de pe Facebook, manifestanţii vor să mărşăluiască pe traseul Piaţa Unirii-Strada Universităţii-Prefectura Cluj-Bulevardul 21 Decembrie. O parte dintre ei au plecat deja în marş, iar alţii încă mai stau în Piaţa Unirii.

Primii protestatari au venit cu puţin înainte orei 19, iar numărul lor a crescut odată cu sosirea unui grup mai mare de studenţi. Ei cer aborgarea OUG 13/2017 şi scandează ”PSD, ciuma roşie”, ”Abrogaţi şi-apoi plecaţi”, ”Altă întrebare: când mergi la închisoare?”

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.