Poliţia Română anunţă că la această oră pe Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, la intrarea în Capitală, se circulă în condiţii de aglomeraţie pe o distanţă de aproximativ doi kilometri. Sute de microbuze sau autocare aduc în Bucureşti manifestanţi la mitingul PSD din Piaţa Victoriei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române, pe Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, la intrarea în Capitală, pe o distanţă de aproximativ doi kilometri se circulă în condiţii de aglomeraţie, din cauza numărului mare de autovehicule. Coloana este însă în mişcare, nu se staţionează, viteza de deplasare fiind de aproximativ 30 de kilometri la oră.

Pe restul autostrăzilor sau drumurilor naţionale nu sunt probleme deosebite de fluenţă a traficului, spune Poliţia.

La acestă oră, mii de oameni din toată ţara sosesc în Bucureşti, cu autocare, mircobuze sau maşini personale, pentru a lua parte la mitingul PSD care va începe la ora 20.00 în Piaţa Victoriei.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.